Bell Schedules » HMS HALF DAY SCHEDULE

HMS HALF DAY SCHEDULE

HMS HALF DAY SCHEDULE During half days, lunches will not be served while the Intervention and Enrichment period along with all after school activities and clubs will not meet, unless otherwise announced by the advisor.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:20 AM 8:26 AM 6 min
Period 1 8:28 AM 8:55 AM 27 min
Period 2 8:57 AM 9:24 AM 27 min
Period 3 9:24 AM 9:51 AM 27 min
Period 4 9:53 AM 10:20 AM 27 min
Period 5 10:22 AM 10:49 AM 27 min
Period 6 10:52 AM 11:19 AM 27 min
Period 7 11:23 AM 11:50 AM 27 min
Period 8 11:53 AM 12:20 PM 27 min